Andrássy 11

Andrássy 11Az Andrássy 11 irodaház Budapest szívében, a világörökség részét képező Andrássy út és a Káldy Gyula utca sarkán a 11. szám alatt helyezkedik el. Az épület Freud Vilmos építész tervei alapján épült 1883-ban. A gyönyörű műemléki védettségű épület felújítására és a tetőtér beépítésére 2001-ben került sor, melynek nyomán földszint + 4 emeleten 2.160 m2 modern irodaterület jött létre. Az irodaterületek mellett földszinten egy, az Andrássy útra nyíló impozáns, stukkós mennyezetű üzlethelyiség található.

 

Az eklektikus stílusban épült, jelenleg irodaházként funkcionáló épület belsejében egy exkluzív belső udvar nyújt napközben kikapcsolódási lehetőséget a ház bérlői részére. Az egykor bérpalotaként funkcionáló épületet a balluszteres kő erkélyek és felső két szintjét tagoló oszloprend teszi különösen impozánssá.

 

 

 

Az Andrássy 11 irodaház Budapest szívében, a VI. kerületben, az Andrássy út 11. szám alatt helyezkedik el. Az Andrássy 11 irodaház bérelhető területe összesen 2.160 m2. Barangoljon kedvére az Andrássy 11 irodaházról készült képek között!